Yleiset asetukset:


Näillä asetuksilla säädetään Voodoo-kortin yleisiä ominaisuuksia 2D-sovelluksissa.


Refresh Optimization (virkistyksen optimointi) – Tämä asetus optimoi Voodoo-kortin näyttöpäivityksen antaen sille paremman suorituskyvyn. Joissakin järjestelmissä voi ilmetä pieniä näyttöongelmia korkeilla tarkkuuksilla ja 32 bitin värisyvyydellä, kun tämä asetus on käytössä.


V Sync - Tämä toiminto synkronoi pelin 3D-pinnoituksen suurimman kehystaajuuden samaksi kuin nykyistä näyttötilaa varten valittu pystysuuntainen virkistystaajuus. Kun esimerkiksi käytetään 75 Hz:n pystysuuntaista virkistystaajuutta ja pelille on valittu V Sync käyttöön, kehyksiä ei voida pinnoittaa nopeammin kuin 75 kertaa sekunnissa, mikä voi aiheuttaa taukoja tai hidastuksia näyttötapahtumissa, koska pinnoitus hidastuu synkronoituvaksi seuraavan näyttövirkistyksen kanssa.

Poista V Sync käytöstä, jos haluat antaa pelin pinnoittaa kehykset niin nopeasti kuin se pystyy, vaikka taajuus ylittäisi näytön senhetkisen pystysuuntaisen virkistystaajuuden. Tämä voi tuottaa juoheamman ja jatkuvamman pelin sujumisen, mutta voi myös sallia jonkin verran näytön repeilemistä tai näyttöilmiöitä joissakin harvoissa olosuhteissa.